Home > Coronavirus/COVID-19 > Verohallinnon tukitoimet yrityksille koronaviruksen johdosta

Verohallinnon tukitoimet yrityksille koronaviruksen johdosta

Viime päivinä olemme saaneet mielenkiinnolla, osin jopa pelolla, seurata mitä seuraavaksi perutaan. Perutuiksi ovat joutuneet niin jääkiekon MM-kisat, normaalit koulupäivät, erilaiset musiikki-, urheilu- ja koulutustapahtumat, jopa Euroviisut on peruttu. Vanha sanonta verojen maksamisesta pitää kuitenkin edelleen paikkansa eikä tulojen ilmoitusvelvollisuutta, saati verojen maksuvelvollisuutta, ole peruttu. Verot on siis maksettava, pandemiasta ja valmiuslain toimivaltasäännösten käyttöönotosta huolimatta. Verohallinto tiedottaa verkkosivuillaan selkeästi, että ” Koronan aiheuttamien vaikeuksien vuoksi veroja ei voi jättää maksamatta eikä veron määrään, eräpäiviin, viivästyskorkoihin tai muuhun maksamiseen ole tullut muutoksia”. Read more…