Home > Regions > Europe > Nyansatte advokatfullmektiger

Nyansatte advokatfullmektiger

Vi har gleden av å melde at Magnus Bryn Løberg, Ragnhild Martinsen og Siv Kristine Sannerhaugen har tiltrådt som advokatfullmektiger i Økland.

Magnus er nyutdannet jurist fra Universitetet i Bergen og er fra november 2015 tilknyttet vårt Sørumsandkontor. Han skal i hovedsak arbeide med insolvens og konkursbobehandling. Ragnhild kommer fra stilling som advokatfullmektig i advokatfirmaet Schjødt AS og er tilknyttet vårt hovedkontor i Lillestrøm. Hun skal hovedsakelig arbeide med arbeids- og selskapsrett. Siv Kristine kommer fra stillingen som saksbehandler i Kredinor SA og er tilknyttet vårt kontor på Eidsvoll. Hun skal hovedsakelig arbeide med arbeidsrett, kontraktsrett, insolvens og konkursbobehandling.

 

Read More